Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’adequarà una zona de Melió residencial com a zona verda i d’esbarjo per els veïns

Aquests dies han començat els treballs en la zona de Melió Residencial formades per el PAU 20 i el Pla Parcial de Melió Residencial i que permetrà disposar d’uns 4.600 m2 per a zona verda i d’esbarjo

Són dues pastilles que estan contigües, una que ja estava prevista com a zona verda i que en aquesta fase quedarà més acabada; i l’altra que està planificada com a zona comercial i de serveis, però que mentre no es desenvolupa també s’adequarà per a ser utilitzada per els veïns del barri. Josep Maria Martí, regidor d’Urbanisme.
Martí explica també que la zona servirà per connectar l’espai dels horts urbans, i el final de la Ronda de Mar. Al mateix temps evitar que els cotxes per anar al camí de Melió passin per el camí dels plataners, que es vol potenciar com a eix de passeig i lleure.
Els treballs en principi s’acabaran de cara al setembre, quan es pugui fer la plantació dels arbres que han d’anar-hi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: