Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La renovació urbana del c/ Tossa de Mar finalitza aquesta setmana després de nou mesos d’obres

És un dels projectes que forma part de la primera fase del PIICC i consolida l’enllaç entre els barris del Poble Nou i La Girada amb un urbanisme més sostenible.

Amb aquesta actuació, que es va iniciar a finals de juliol, han estat renovats 6.000 metres quadrats de superfície urbana amb un pressupost de 2 milions d’euros. Francisco Romero és el regidor d’Urbanisme.

La part més complicada de l’actuació ha estat la renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram, que estava molt malmesa.

L’ampliació de voreres inclosa en el projecte ha suposat que ara hi hagi una quarantena de places d’aparcament menys que abans, ja que no es podrà aparcar a banda i banda. Però Romero apunta que les places es poden recuperar amb els aparcaments dissuasoris.

L’empresa que ha dut a terme l’actuació té previst acabar-la aquest divendres i després s’hauran de recepcionar les obres.

El Pla d’Intervenció Integral del Centre i el carrer Comerç en la seva primera fase ha renovat un total de 26.000 metres quadrats i més d’un quilòmetre i mig de xarxa d’aigua i clavegueram amb un pressupost de 9 milions d’euros i un 40% de cofinançament.

Les properes actuacions seran a l’Avinguda de Catalunya, al carrer Bisbe Estalella, al carrer Sant Pau, als carrers Santa Magdalena i Bonaire, al carrer Sant Pere i al parc del Poble Nou.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: