Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Robert Picor és el nou president de la Jove de Vilafranca, fins a final de temporada

Picot, fins ara vicepresident de la colla, assumeix les tasques de president des de la dimissió d’en Jesús Bonilla, que ha ocupat la presidència durant els darrers 5 mesos.

La resta de Junta Directiva ha sofert una mínima remodelació, afegint-se un nou vicepresident i dos vocals. Aquesta Junta dirigirà la colla fins a finals de temporada.
En un altre ordre de coses, recordar que des de dilluns la colla ha canviat el seu lloc d’assaig. El fet que l’Escorxador augmenti l’activitat d’assajos de balls de la Festa Major fa que l’espai estigui saturat i que la Colla jove hagi de deixar, fins al proper setembre, l’espai d’assaig que tenien al pati d’aquest equipament.
Així doncs, la Colla Jove a partir d’aquesta setmana farà els seus assajos en espais públics de la vila. Els dilluns seran a la Plaça Jaume I i els divendres a la plaça Constitució, sempre a 2/4 de 10 del vespre l’assaig general. L’assaig de canalla farà serà al mateix lloc i dies però a les 8 del vespre.
També la colla té compromès alguns assajos a barris vilafranquins. El proper divendres 14 de juliol farà un assaig a les festes del barri de Les Clotes, a la plaça de la Verema, a 2/4 de 10 del vespre.
Aquest dissabte, 8 de juliol, la Colla Jove actua a l’Hospitalet de Llobregat, al costat dels Castellers de l’Hospitalet i dels Vailets de Gelida. La colla te intenció de portar algun castell nou a plaça, encara no assolit enguany, possiblement la torre de 6 o el pilar de 5.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: