Divendres, 24 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concentració de suport a un militant del SEPC de Sant Sadurní citat a declarar a la comissaria

Unes cinquanta persones s’han concentrat davant la comissaria dels Mossos a Sant Sadurní d’Anoia aquest dimarts a la tarda convocats per l’esquerra independentista del municipi (CUP, Arran i SEPC)

Segons la convocatòria de la CUP de Sant Sadurní, els mossos d’esquadra es van presentar aquest dimarts al matí a casa d’un militant del SEPC (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans) veí del municipi per entregar-li una citació i comunicar-li que se li imputen “delictes de desobediència, atemptat a l’autoritat, desordres públics i manifestació il·lícita”.

Els fets pel qual s’acusa al jove militant es remunten a l’11 de maig d’aquest any a causa de la manifestació que el moviment estudiantil va convocar per exigir la rebaixa del 30% de les taxes universitàries i que va acabar amb una concentració davant de la Secretaria d’Universitats i Recerca. A banda del citat a Sant Sadurní, els mossos han entregat ordres de citació a cinc joves més i han detingut tres joves en relació al mateix cas, segons informa l’ACN.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

18:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: