Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concentració de suport a un militant del SEPC de Sant Sadurní citat a declarar a la comissaria

Unes cinquanta persones s’han concentrat davant la comissaria dels Mossos a Sant Sadurní d’Anoia aquest dimarts a la tarda convocats per l’esquerra independentista del municipi (CUP, Arran i SEPC)

Segons la convocatòria de la CUP de Sant Sadurní, els mossos d’esquadra es van presentar aquest dimarts al matí a casa d’un militant del SEPC (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans) veí del municipi per entregar-li una citació i comunicar-li que se li imputen “delictes de desobediència, atemptat a l’autoritat, desordres públics i manifestació il·lícita”.

Els fets pel qual s’acusa al jove militant es remunten a l’11 de maig d’aquest any a causa de la manifestació que el moviment estudiantil va convocar per exigir la rebaixa del 30% de les taxes universitàries i que va acabar amb una concentració davant de la Secretaria d’Universitats i Recerca. A banda del citat a Sant Sadurní, els mossos han entregat ordres de citació a cinc joves més i han detingut tres joves en relació al mateix cas, segons informa l’ACN.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: