Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle de Tertúlies a la Terrassa de Vinseum ha començat amb molt públic

L’escriptor i enigmista Màrius Serra ha obert aquest dimecres el cicle de tertúlies estiuenques a la terrassa de Vinseum.

El reconegut escriptor presentava el llibre “D’on trec el temps” acompanyat del periodista Josep M Soler, en el marc d’aquest cicle organitzat per quarta edició consecutiva per Vinseum, Ràdio Vilafranca, la Biblioteca Torras i Bages i La Cultural llibreria.

Amb una terrassa plena de gom a gom Màrius Serra va mantenir l’atenció del públic present i dels oients que podien escoltar en programa en directe per Ràdio Vilafranca durant una hora.

A “D’on trec el temps”, editat per Empúries, Màrius Serra ens ajuda a pensar com aprofitar el temps.

Abans d’iniciar la tertúlia ens explicava que la idea li va sorgir en una llarga espera per un transport endarrerit.

Dividit en 4 parts, aquest llibre interessant i útil ens ajudarà a pensar com usem el temps, per on se’ns escapa, com el podem aprofitar de la millor manera. Cada part correspon a 6 hores d’un dia, amb el que al final es parla de 24 conceptes per aprofitar el temps. Serra ens n’apuntava un en concret.

L’escriptor explica la seva experiència amb el temps, i ens posa davant dels ulls un llibre que ens servirà de mirall.

Màrius Serra és escriptor, traductor, enigmista, a més de col·laborador a diversos mitjans de comunicació com a articulista o tertulià. És una persona polifacètica, que es manté ocupada la major part del seu temps. Darrere de tota aquesta intensa activitat hi ha un home metòdic, organitzat, que es defineix a si mateix com a un “hooligan” de la puntualitat.

El cicle de tertúlies continuarà el dimecres vinent amb la sexòloga i psicoterapeuta Carme Sánchez, que presentarà el llibre “El sexe que volem les dones i com gaudir-ne”, acompanyada per la periodista de Ràdio Vilafranca, Caterina Tallón. Serà el proper dimecres a partir d’un quart de nou del vespre a la terrassa del Vinseum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: