Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Castell de Subirats és l’escenari del concert d’òpera que organitza l’Ajuntament de Subirats

El concert, que començarà a les 22 h, es complementa amb un maridatge de cava i préssec d’Ordal gràcies a la col·laboració de l’Associació de Productors de Préssec d’Ordal.

En el marc de la celebració dels 1.100 anys del Castell de Subirats i dins el programa Nits a la fresca al Penedès, del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, l’Ajuntament de Subirats organitza un concert d’òpera amb Proyecto Verdi al Castell de Subirats aquest dissabte.

Proyecto Verdi està format per Ignasi Campà, Jose Julián, Mariano Viñuales, Mónica Luezas i Ricardo Estrada. Junts oferiran al públic un concert amb obres de Verdi, Catalany, Gerswing, Mascagni, Puccini, Bizet, Rossini i Bellini que faran gaudir als assistents d’un espectacle únic i irrepetible amb Castell de Subirats com a escenari.

L’entrada és lliure i gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: