Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 400 persones a la Nit Solidària del Rotary

L’esdeveniment solidari ha aplegat 430 persones del món empresarial, institucional i de la societat civil, que han gaudit d’un sopar amenitzat per l’actor Toni Albà.

Tot i que encara no hi ha dades oficials de la recaptació final de la Nit Solidària, des del Rotary Club de Vilafranca creuen que hi ha hagut una bona resposta per part de la societat i les empreses vilafranquines. Divendres al vespre, al Casal, tenia lloc l’acte central de la Nit Solidària, el sopar i la gala, amb la participació de més de 400 persones.

Als tiquets del sopar cal unir les aportacions dels patrocinadors i els col·laboradors i les donacions. Enguany cal sumar també les col·laboracions de diverses entitats i empreses dedicades al món de l’esport. El president del Rotary Club Vilafranca Max Miret explicava just abans del sopar que la Nit Solidària és un esdeveniment consolidat que la gent ja espera i que compta amb una alta participació de particulars i empreses. Miret també deia que caldrà esperar per tenir la xifra de la recaptació definitiva.

En nom de la Fundació Enriqueta Villavecchia, la seva gerent Anna Varderi, explica que la recaptació de la dotzena Nit Solidària serà destinada al projecte ‘Compta amb mi’. Es tracta d’un projecte dirigit als nens i nenes amb malalties greus, no només càncer, que els limiten la vida i que no els permetran arribar a l’edat adulta. El projecte els ofereix ajut a domicili, a ells i a les seves famílies.

La fundació treballa des de fa 28 anys en l’àmbit de les cures pal·liatives pediàtriques i té diferents fronts oberts a través de voluntariat, activitats per a nens i joves en tractament, millores als centres hospitalaris, suport a la investigació i la formació i atenció social a les famílies.
El tinent d’alcalde Aureli Ruiz va exercir d’amfitrió durant la vetllada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: