Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Màrius Serra obrirà dimecres vinent el cicle de tertúlies estiuenques a la terrassa de Vinseum

L’escriptor Màrius Serra, la sexòloga Carme Sánchez, el cantautor Roger Mas i l’escriptora Bel Olid són els quatre convidats d’enguany al cicle de Tertúlies a la Terrassa Vinseum.

El cicle tindrà lloc tots els dimecres del mes de juliol, a partir d’un quart de nou del vespre, i que està organitzat per Vinseum, Ràdio Vilafranca, Penedès Televisió, la Biblioteca Torras i Bages i La Cultural Llibreria. Com és habitual, els convidats mantindran una conversa amb un periodista de Ràdio Vilafranca i presentaran els seus darrers llibres.

No són llibres de narrativa de ficció, sinó de reflexió i assaig, però amens.

Des del Vinseum destaquen aquesta oferta d’estiu que té força seguiment i permet la participació del públic.

Val a dir que el públic assistent es podrà adreçar directament als convidats per preguntar-los sobre el llibre o aspectes de la seva obra.

El director-gerent de Ràdio Vilafranca, Josep Alsina, destaca que la fòrmula es repeteix per quart any consecutiu, perquè és una fórmula d’èxit.

La primera cita serà el dimecres de la setmana vinent amb Màrius Serra que presentarà el llibre “D’on trec el temps”. El dimecres 12 de juliol la sexòloga i psicoterapeuta, Carme Sánchez,  presentarà el llibre “El sexe que volem les dones i com gaudir-ne”, el 19 de juliol el cantautor, Roger Mas, presentarà “El dolor de la bellesa” i finalment el dimecres 26 de juliol l’escriptora Bel Olid presentarà “Feminisme de butxaca”.

Cada tertúlia finalitzarà amb una copa de cava de les marques Llopart i Maset i una degustació de formatge gentilesa de Xerigots.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: