Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell de la Festa Major recomana que la Jove es replantegi actuar a les diades de la FM

El Consell de la Festa Major també considera que la Colla Jove hauria de fer “un procés de reflexió interna i un exercici de responsabilitat i de compromís envers la festa”.

Davant la voluntat de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca d’actuar per les diades de la Festa Major 2017, el Consell de la Festa Major ha demanat a l’entitat que faci una reflexió interna i es replantegi actuar en les diades castelleres del 29 i el 31 d’agost, segons un comunicat. Aquesta recomanació arriba després que durant aquest curs s’hagi mantingut un debat en relació a la participació de la Colla Jove a la Festa Major 2017, primer a la Comissió de Castells i posteriorment en el plenari del Consell.

La Colla Jove diu que desitjaria fer castells de 7 pisos per Festa Major però que a hores d’ara no ho pot garantir. En aquest context, el Consell de la Festa Major va decidir esperar a la Diada de les Fires de Maig per valorar l’actuació de la colla. El Consell considera que les construccions de la Jove van tenir problemes tècnics i “no van seguir les pautes que exigeix el rigor i la tradició dels castells”; així que va acordar en la seva darrera reunió fer pública la seva recomanació a la Colla Jove de no actuar en les diades castelleres de la Festa Major 2017.

El Consell de la Festa Major també considera que la Colla Jove hauria de fer “un procés de reflexió interna i un exercici de responsabilitat i de compromís envers la festa”. Al mateix temps, també creu que “hauria de valorar les conseqüències que la imatge generada pot implicar a la pròpia entitat” tenint en compte “l’exigència del públic vilafranquí amb la Festa Major”.

Enllaç al comunicat aquí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: