Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més del 50% d’alumnes de PFI supera les proves als cicles formatius de grau mitjà

El 80% dels alumnes del Programa de Formació i Inserció de l’Ajuntament de Vilafranca que s’han presentat a les proves d’accés a cicles formatius les han superades.

Dels 44 alumnes que cursen els PFI en les especialitats de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques, de vendes, oficina i atenció al públic de vivers i jardins i d’auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, un total de 31 alumnes s’ha presentat a les proves i 25 les han aprovades.

Aquests resultats es valoren molt positivament donat que un dels objectius dels PFI és preparar als joves per a la continuïtat formativa mitjançant l’ampliació de les competències bàsiques i el desenvolupament de les capacitats clau que afavoreixen l’aprenentatge al llarg de la vida.

Els alumnes que no han accedit o no han apostat per la continuïtat acadèmica compten amb programes d’orientació per dissenyar un itinerari individual que inclogui altres opcions formatives com la formació ocupacional o el suport en la cerca de feina.

PFI

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: