Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 120 expositors participen aquest cap de setmana a les Fires de Maig de Vilafranca

Aquest divendres al matí s’han inaugurat les Fires de Maig 2017, unes fires que enguany compten amb 123 expositors.

Un 80% dels expositors són de Vilafranca i comarca i dels 123 expositors, només un 24% són nous.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull, acompanyat de l’alcalde d’Igualada Marc Castells, regidors i representants de la comissió de fires entre altres, han estat els encarregats de tallar la cinta inaugural.

Regull ha explicat que les expectatives d’aquestes fires són, a priori, positives en l’entrevista que ha ofert dins el magazine Penedès Gamma Extra tot just acabat d’inaugurar l’esdeveniment.

Per la seva part, l’alcalde d’Igualada Marc Castells ha destacat el seu compromís en la promoció de la resta de capitals de comarca del territori de la Vegueria Penedès. Castells aposta per la diversificació i l’especialització de les ciutats per sumar com a Penedès.

Entre els expositors que es poden trobar a les fires hi ha representats multitud de sectors. També l’administració pública hi té el seu espai.

Com a novetat, els serveis de formació ocupacional i joventut de l’Ajuntament de Vilafranca tenen un estand en un dels pavellons.

Alguns botigues i comerços també han apostat per ser presents a les fires. És el cas de l’agència de viatges Viajes Ecuador.

El sector automobilístic i de maquinària agrícola també té un pes molt important a les fires de maig. Els concessionaris hi porten les novetats i les ofertes i tenen la possibilitat d’ampliar la seva cartera de clients.

Les fires de maig compten enguany amb actes paral·lels com la jornada de networking CoMercat, aquesta tarda a l’Auditori municipal, un mercat on emprenedors, professionals i empreses podran trobar clients, proveïdors i companys de viatge per fer forta l’empresa. Així mateix, es continua amb l’espai Jugafira per a infants de 6 a 14 anys, i l’Espai Demo, situat a la Fassina que acollirà xerrades i presentacions d’expositors de la fira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: