Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’acord d’Impulsem el Penedès a la Diputació implicarà més de 200 milions extres al Penedès

El diputat i alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, ha volgut parlar en exclusiva amb Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió després de la celebració del ple de la Diputació

El diputat i alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, ha volgut parlar en exclusiva amb Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió després de la celebració ahir dijous del ple de constitució de l’ens provincial.

Recordem que Sergi Vallès i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, van desmarcar-se de Junts i van votar a favor de la socialista Lluïsa Moret com a presidenta de l’ens i entraran a formar part del govern com a responsables de l’Àrea d’Infraestructures. Sergi Vallès explicava la decisió, que ha arribat després de moltes setmanes de negociacions per si al final Junts entrava al govern.

El diputat penedesenc explica que l’acord implicarà una inversió de més de 200 milions d’euros al Penedès repartits en diferents projectes que es donaran a conèixer properament. Per exemple, ja hi ha el finançament per a la planta de biomassa projectada per la Mancomunitat Penedès Garraf. A més també hi haurà una bossa econòmica per possibles inversions que no estiguin previstes inicialment.

Vallès apunta també que el pacte, denominat ‘Acord de Sant Quintí de Mediona’, ha comptat amb els alcaldes i alcaldesses que s’hi han volgut sumar però que ells han parlat amb tots, també amb els de Junts

Sergi Vallès recorda que Impulsem el Penedès va néixer per tornar a la política real que afecta la ciutadania fugint de tacticismes i estratègies polítiques a altres nivells.

Finalment comentar que Sergi Vallès i Marc Castells tenen intenció de continuar treballant plegats amb Junts, un partit amb el qual, diuen, han tirat endavant projectes comuns interessants.

Imatge: Ajuntament de Torrelles de Foix

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: