Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘L’última nit del món’ ha portat els espectadors de Cal Bolet a la dimensió desconeguda

Divendres a la nit, els espectadors que es van acostar al teatre municipal Cal Bolet, van poder veure una de les darreres propostes de la companyia teatral Flyhard.

‘L’última nit del món’ és una representació de tres relats extrets del repertori de tres autors que en el seu moment van col·laborar amb la mítica sèrie “La Dimensió desconeguda”. Concretament Richard Matheson, Charles Beaumont i Ray Bradbury. Tots ells van contribuir a la sèrie de Serling oferint les seves millors fantasies i parlant de les més grans pors de l’home que encara ara són absolutament vigents. Els relats comencen amb el precepte de “què passaria si…” i que tenen el punt inquietant de la ciència-ficció que no sembla impossible.

Escrita i dirigida per Llàtzer Garcia i protagonitzada per Edu Buch, Maria Casellas, Xavi Gardés, Xavi Sáez i Vanessa Segura, l’obra explora el que podria passar just abans de la desaparició de la humanitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: