Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’institut Alt Penedès és un dels quatre finalistes del concurs de prototips de Siemens

En aquesta ocasió, els alumnes de segon curs del Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial hi han presentat el projecte Coupage.net 4.0.

El centre vilafranquí ha tornat a arribar a la fase final del certamen organitzat per la multinacional alemanya i es troba entre els quatre finalistes, després del període de votació popular en línia que s’ha fet del 8 al 21 de maig. En aquesta ocasió, els alumnes de segon curs del Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial hi han presentat el projecte Coupage.net 4.0, que permet personalitzar el vi, combinant diferents vins i formes d’ampolla, taps i etiquetes; i tot això des d’una web dissenyada exclusivament pel projecte.

El dia 19 de juny, una delegació de l’Institut Alt Penedès viatjarà a Madrid per recollir un dels quatre premis que Siemens atorga. L’ordre dels premiats se sabrà el mateix dia 19 de juny durant l’acte d’entrega de premis que farà l’empresa.

L’Alt Penedès ha guanyat el primer premi les últimes quatre edicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: