Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’institut Alt Penedès un any més entre els finalistes del concurs de prototips de Siemens

En aquesta novena edició del concurs organitzat per l’empresa Siemens l’institut vilafranquí opta a reeditar les bons resultats dels darrers anys amb una proposta que permet fer-se un vi al gust.

Un any més l’empresa Siemens ha convocat el concurs de prototips, adreçat a escoles universitàries i centres de Formació professional. Aquesta és la novena edició que és realitzen i aquest any 2017, els projectes presentats van adreçats directament al mon de la industria 4.0.
Des de l’Institut Alt Penedès s’ha presentat el projecte Coupage.net 4.0, i de moment estan seleccionats entre els 10 projectes finalistes entre els que han de sortir els quatre que arribaran a la final que es fa a Madrid.
Com explica el tutor del projecte, Joan Carles Gual, Coupage.net 4.0. permet a la persona que ho desitja fer-se de forma personal el tipus de vi que més li agradi, combinant diferents vins, formes d’ampolla, taps i etiquetes i tot des de una web dissenyada exclusivament pel projecte.
Ara, fins el 21 de maig es pot votar online pel projecte que es consideri guanyador. La votació es pot fer des de la pàgina del concurs de siemens.
Gual comenta que estan esperançats de poder-se trobar entre els quatre finalistes, i mantenir per tant el bon nivell que l’Institut ha mostrat en les darreres edicions en què ha aconseguit endur-se el guardó. Un fet que els permet millorar els equipaments tècnics de l’institut.
Per els alumnes és també un repte important i un al·licient participar en el concurs, i evidentment fer un bon paper. Jordi Giralt comentava que s’havien organitzat en diferents grups per fer avançar el projecte.
L’Alt Penedès per exemple ja es va endur el primer lloc el 2016 amb un sistema intel·ligent de paletització, o el 2014 amb una cèl·lula autàrquica eficient.

Comentaris

  1. M DOLORS ALBANILLA FERRET

    Han fet un bon treball, es mereixen un reconeixement.

  2. ISABEL VALLES CATASUS

    Crec que es un bon projecte donat la juventud i el que intenten obtenir

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: