Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila organitza el primer concurs de decoració de carrers amb motiu del Shopping Night

Unes 160 botigues del Centre obriran aquest divendres fins a la mitjanit.

La decoració dels carrers esdevindrà enguany un dels motius centrals del Shopping Night de Vilafranca, que tindrà lloc aquest divendres a partir de les vuit del vespre, i que permetrà obrir les portes fins a les 12 de la nit a unes 160 botigues del centre de Vilafranca.
L’associació de Comerciants i Professionals Centre Vila ha organitzat un concurs de carrers, sota el tema de La Primavera, en el qual seran els clients els encarregats de decidir la millor decoració, entre els carrers: Ferrers, la Cort (i cantonada), Parellada, Sant Joan, la Font, Puigmoltó, Indústria, Constitució i Santa Maria.

El mateix divendres, a partir de les vuit del vespre, a la carpa de Centre Vila, a la plaça de la Constitució, els clients trobaran una butlleta i una urna per participar en el concurs. Tots els clients que votin la decoració dels carrers participaran en el sorteig d’unes targetes regal per comprar a les botigues adherides a Vilafranca Comerç. A més, amb un tiquet de compra del mateix dia, podran gaudir d’un tast de vins o caves del Penedès.

Els comerciants creuen que aquest any ha de servir per acabar de consolidar el Shopping Night, que ha fet una bona evolució des de la primera edició.

Segons Vivas, totes les botigues fan ofertes i promocions especials.

La plaça de la Constitució serà novament l’espai destinat a tastos de vins i productes de gastronomia i alimentació. Però també hi haurà paradetes de tast davant de les botigues i establiments del sector de l’alimentació i la restauració. A més, als carrers del centre hi haurà activitats i música en viu. I, a la plaça de la Vila a partir de les vuit del vespre, s’hi concentraran les desfilades de moda i complements amb una nova passarel·la i un format més àgil, a més d’un dj de la discoteca 1876 en directe.

Una altra novetat és que hi haurà un assaig dels Castellers de Vilafranca a la Plaça de la Vila en el marc de l’esdeveniment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: