Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest diumenge, passejada per conèixer herbes aromàtiques i medicinals a Sant Pau

Aquest diumenge, passejada per conèixer herbes aromàtiques i medicinals a Sant Pau

Diumenge 28 de maig hi haurà una passejada guiada per tal d’aprendre a identificar les principals herbes aromàtiques i remeieres del nostre entorn, i conèixer les seves propietats i maneres d’usar-les

La passejada es farà per la plana agrícola de les Clotes i s’arribarà al mirador de la muntanya de Sant Pau. Al final del recorregut, es realitzarà un taller per aprendre a fer bosses d’olor i alcohol de romaní.
El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes, a les 11 del matí i la durada serà d’un parell d’hores. L’activitat s’adreça a tota la ciutadania, incloent un públic familiar, i és gratuïta; en cas de pluja, quedarà suspesa. Es recomana portar aigua i calçat còmode per caminar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: