Dilluns, 20 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comença el cicle de caminades ‘Caminem!’, organitzat pel Consell de la Gent Gran del CCAP

Comença el cicle de caminades ‘Caminem!’, organitzat pel Consell de la Gent Gran del CCAP

La primera caminada va tenir lloc la setmana passada a Castellví de la Marca i la propera serà el 14 de març a Sant Quintí de Mediona.

Aquest cicle està adreçat a les persones grans de tota la comarca, per tal que descobreixin el territori a través de les caminades i perquè s’estableixin sinergies entre les persones de diferents casals i associacions de gent gran.

La primera caminada va tenir lloc la setmana passada a Castellví de la Marca. La ruta va començar amb una breu sessió d’escalfament per part de Coaching Postural i després es va iniciar la caminada fins al penyal de Can Pascol. L’activitat amb una sessió d’estiraments.

Hi van participar unes 60 persones grans de diversos punts de la comarca: Sant Quintí de Mediona, el Pla del Penedès, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès, Avinyonet del Penedès, Torrelavit, Sant Llorenç d’Hortons, Castellet i la Gornal i Castellví de la Marca, que era el municipi acollidor. També hi van participar les dinamitzadores de SUMAR que estan presents als casals de gent gran de la major part dels municipis assistents.

La següent excursió serà el dimarts 14 de març a Sant Quintí de Mediona. Les persones grans que es vulguin inscriure a aquesta caminada han de fer-ho a través de la dinamitzadora del seu casal o han de trucar al Servei de Gent Gran del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (telèfon 93 890 00 00 ext. 400).

Comentaris

    Subscriu-te al butlletí

    Subscriu-t'hi: