Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tornen les visites teatralitzades al cementiri patrimonial de Vilafranca

Tornen les visites teatralitzades al cementiri patrimonial de Vilafranca

Aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre es durà a terme la primera de les quatre visites teatralitzades .

Aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre es durà a terme la primera de les quatre visites teatralitzades al cementiri programades per aquest any organitzades pel Servei de Promoció Turística de Vilafranca.  La propera serà el dia 22 d’abril, i les dues restants ja es faran en plena tardor, pels volts de Tot Sants.

La visita teatralitzada al cementiri permet conèixer la història del recinte i de Vilafranca, així com alguns del personatges que hi estan enterrats, l’interessant patrimoni que alberga i altres particularitats com la vegetació.

L’itinerari compta amb l’acompanyament d’un simpàtic enterrador i d’un guia que va narrant diferents fets i anècdotes, i els diversos personatges que van apareixent ens descobriran, amb els seus comentaris, la riquesa del cementiri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: