Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En marxa les obres de consolidació de la capella del Cementiri

Els treballs tenen un pressupost proper als 148.000 euros.

Han començat els treballs de reforç i consolidació de la capella del Cementiri Municipal de Vilafranca. Per prevenció des de fa uns anys, la capella, que data de l’any 1878, ha estat tancada arran d’unes esquerdes que es van detectar al seu interior.

Els treballs comprendran, a banda del reforç estructural, la restauració dels vitralls que daten del mateix moment de la construcció de la capella i són de gran qualitat tècnica i artística. Amb motiu de les obres s’han muntat bastides tant a l’exterior com a l’interior de l’edifici.

El termini d’execució és d’uns tres mesos, de manera que, si tot va segons les previsions, les obres estarien enllestides just abans de Tots Sants, que és quan el cementiri rep més visites.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: