Dissabte, 24 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espai Jove a la Pelegrina ja s’ha licitat i les obres podrien començar al mes de juny

Dijous es va fer al Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca una sessió de retorn al grup de joves que va participar en el procés de definició d’usos del futur equipamament.

El treball del grup es va fer el juny de l’any passat i en els darrers mesos els serveis tècnics municipals han estat treballant en la plasmació sobre els planells d’un projecte arquitectònic que respongui a aquests usos.

Desprès del treball de tots aquests mesos ara s’ha presentat als joves el projecte definitiu.

El regidor va explicar als joves que el projecte ja s’ha licitat i que l’objectiu és començar les obres al mes de juny.

A grans trets, es planteja un espai de creació i promoció juvenil en què es combinin zones més especialitzades i amb d’altres més polivalents. Pel que fa a la visió del futur equipament, es preveuen sis espais emblemàtics que serien una sala d’activitat cultural polivalent accessible a la creació juvenil, que pot funcionar a part de la resta de l’equipament.

També hi ha espais de taller tant formatius com artístics, un espai de trobada i relació juvenil, una zona de bucs d’assaig, una de despatxos per a la promoció de l’associacionisme, i finalment una zona exterior annexa a l’edifici que permeti la programació d’activitats de petit format de caràcter cultural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: