Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concert de la Passió de Sant Joan recapta 2.000 euros per a les obres de Santa Maria

El concert de la passió de Sant Joan ha donat pas als actes de la setmana santa a la Basílica de Santa Maria i ha recaptat 2.000 euros.

Divendres tenia lloc a la basílica de Santa Maria el concert de la passió de sant Joan, del compositor britànic Bob Chilcott. A càrrec de la coral sant Esteve, l’Escolania i Cor Jove d’Olesa de Montserrat i la Jove Orquestra del Montserratí i sota la direcció d’Eduard Vila, el concert servia, d’una banda, per enfocar l’activitat de setmana santa a Santa Maria i, de l’altra, per continuar amb la recaptació de fons per les obres de la basílica. Amb les entrades es van obtenir 2.000 euros però la possibilitat de fer aportacions continua oberta.

La Comissió Santa Maria 2020 s’encarrega d’organitzar aquest tipus de concerts i altres activitats amb l’objectiu de generar recursos per continuar amb els treballs de restauració de la basílica Vilafranca.

La recaptació del concert de divendres anirà destinada a finalitzar les obres de restauració de la façana sud, des de la porta lateral fins a la façana principal, amb un pressupost de 120.000 euros. Aquesta és la següent fase que s’ha d’afrontar després que es completessin les obres a l’altra part de la façana, que va justament fins a la porta lateral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: