Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca descarrega el 3 i 4 de sis per Sant Jordi

Dissabte a la tarda es va celebrar la 7ena Diada de Sant Jordi de la colla Jove Xiquets de Vilafranca.

La 7ena Diada de Sant Jordi de la colla Jove Xiquets de Vilafranca comptava enguany amb la participació de la colla dels Castellers de les Roquetes i la colla dels Castellers de la Il·lusió  com a colles convidades. La colla de les Roquetes i la Jove de Vilafranca es van moure amb castells de sis pisos i els de les Roquetes van acabar completant la millor actuació amb tres castells descarregats.

La Jove de Vilafranca va obrir plaça amb el 3 de sis que van descarregar. A la segona ronda van fer un intent desmuntat de 4 de sis que van descarregar al segon intent, i no van poder superar el tercer castell que portaven a plaça, que era el 3 de sis amb agulla que es va quedar en intent desmuntat.

Per la seva banda els Castellers de les Roquetes van descarregar el 3 de sis en primera ronda, van descarregar el 3 de sis amb l’agulla a la segona i van completar la diada descarregant la Torre de sis.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: