Dilluns, 23 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Quique dels “cavallitos” serà el pregoner de la Festa Major 2017

Aquest dimarts al vespre, els Administradors de la Festa Major presentaven, en una roda de premsa a la sala Pau Boada de la Casa de la Vila, el pregoner d’enguany.

L’escollit és l’Enric Moya, més conegut com el Quique dels “cavallitos”. El Quique va estar al capdavant del famós carrussel de Vilafranca durant de 44 anys i aquest estiu en farà 10 que es va jubilar. Els Administradors volien trobar una persona que els representés a ells i a tots els vilafranquins i que seguís la línia de l’slogan d’enguany “Deixa’t enlluernar”.

 El Quique explicava la sorpresa que li va suposar quan li van demanar que s’encarreguès del pregó de la més típica. Però no es va poder negar.

 

El Quique confessa que escriure el pregó serà molt fàcil ja que només caldrà que sigui ell mateix. Explicarà alguna anècdota però bàsicament tractarà de sentiments entre ell i totes aquelles persones que el coneixen, que en són moltes.

 

Per la seva banda, els administradors destaquen la qualitat humana del Quique i el que ha significat per tots ells durant la seva infància. Avançaven també que a partir d’ara comencen una recerca dels “cavallitos” del Quique.

El Quique ha dedicat gairebé tota la seva vida als nens i nenes de Vilafranca; des del 1963 quan es van inaugurar els seus cavallets per Fires de Maig a la Font dels Alls fins que es va jubilar l’estiu del 2007 i els va donar a l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: