Dissabte, 28 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte hi ha jornada de portes obertes a l’Institut Milà i Fontanals

Entre les 10 del matí i dos quarts de dues del migdia, l’institut obrirà les seves portes a pares i futurs alumnes, per tal de mostrar el projecte del centre i oferir resposta a les diverses preguntes

És per això que diversos professors del centre i membres de l’equip directiu hi seran presents en l’horari indicat per poder assessorar i informar puntualment els visitants.

A les 11 hores hi haurà una xerrada informativa per a l’ESO. A les 12, una altra per al Batxillerat. A partir de tres quarts d’una hi haurà xerrades específiques per a les diferents modalitats de Batxillerat.

Hi haurà servei de monitors que organitzaran jocs i gimcanes per als més petits.

Un dels atractius de dissabte serà el coneixement de projectes específics de les diverses matèries del currículum. Com pot ser el que ha preparat el professor d’història Joan Pena juntament amb els seus alumnes de segon de batxillerat. Es tracta d’un ambiciós treball literari i gràfic, amb l’escriptura, per part dels alumnes, d’un dietari de la guerra, en què els nois i noies d’aquest curs s’han ficat a la pell de les persones que van viure el conflicte en primera persona. Fa vuitanta anys de l’esclat de la guerra civil, i el dietari col·lectiu pretén mostrar l’inicial desconcert, el pànic i la lluita per la supervivència dels qui en van ser les víctimes.

Aquesta serà una de les activitats que el Milà i Fontanals oferirà aquest dissabte, en la seva Jornada de Portes Obertes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: