Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Milà tanca les jornades de portes obertes als centres educatius de Vilafranca

Fins dilluns vinent, 20 de març, està obert el període de preinscripció per a les etapes d’educació infantil i primària i educació secundària obligatòria.

Amb la voluntat de mostrar les instal·lacions i explicar el projecte educatiu dels centres, durant les darreres setmanes s’han estat fent les jornades de portes obertes. L’Institut Milà i Fontanals les tancava aquest dissabte.

Aquest institut és l’únic de l’Alt Penedès que ofereix els batxillerats artístic i d’arts escèniques.

Fins dilluns vinent, 20 de març, està obert el període de preinscripció per a les etapes d’educació infantil i primària i educació secundària obligatòria. Pel batxillerat, el període de presentació de sol·licituds serà del 19 al 25 d’abril; pels cicles de grau mitjà del 12 al 18 d’abril per a l’alumnat amb continuïtat d’escolarització i del 9 al 15 de maig, per a la resta; i pels cicles de grau superior, del 26 de maig a l’1 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: