Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Milà i Fontanals i l’Alt Penedès seran seu de les proves de la selectivitat

A l’Institut Milà i Fontanals, tenen previst acollir uns 180 alumnes i posaran a l’abast dels estudiants 14 aules per a poder mantenir les distàncies de seguretat.

Més de 40.000 alumnes, un 10% més que l’any passat, faran els propers 7, 8, 9 i 10 de juliol la selectivitat i ho faran en unes condicions molt diferents a edicions anteriors. I és que degut a la situació excepcional que estem vivint a causa de la pandèmia del Coronavirus, la selectivitat també s’ha vist alterada. Han canviat les dates però també la ubicació. Així, finalment l’oficina de les proves PAU s’ha vist obligada a buscar espais més amplis, alternatius a les universitats, i per això ha demanat als instituts de secundària que siguin seu enguany de la selectivitat. A Vilafranca, el Milà i Fontanals i l’Alt Penedès seran finalment l’espai on es faran aquests exàmens. A l’Institut Milà i Fontanals, tenen previst acollir uns 180 alumnes i posaran a l’abast dels estudiants 14 aules per a poder mantenir les distàncies de seguretat. Ho explicava el director, Pere Martí.
El Milà i Fontanals acollirà els seus alumnes però també els d’altres centres de secundària de Vilafranca i comarca.
Des dels instituts de Vilafranca creuen que aquesta mesura és extraordinària i que la tendència és que en els propers anys, si la situació ho permet, es torni a celebrar a les universitats catalanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: