Dimarts, 14 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Denunciat el conductor d’un turisme que va tenir un accident amb un ciclista i va fugir

Denunciat el conductor d’un turisme que va tenir un accident amb un ciclista i va fugir

Els Mossos d’Esquadra van denunciar dimecres un home de 56 anys i veí de Vilobí per no haver-se quedat en el lloc dels fets desprès de tenir un accident amb un ciclista.

Els Mossos d’Esquadra van denunciar dimecres passat un home espanyol, de 56 anys i veí de Vilobí per no haver-se quedat en el lloc dels fets desprès de tenir un accident amb un ciclista que va resultar ferit lleu a la carretera BV-2127 entre Vilafranca del Penedès i les Cabanyes.

L’accident es va produir el dilluns, 20 de març, cap a les sis de la tarda, al punt quilomètric 1,5 de la carretera, terme municipal de Vilafranca. En l’accident es va veure implicat un ciclista que va resultat ferit lleu i un turisme, el conductor del qual es va donar a la fuga després de provocar l’accident i va deixar el ciclista al terra.

Els agents van realitzar tasques d’investigació que van culminar dos dies desprès, amb la identificació i localització del vehicle fugit i del seu conductor, al qual se’l va denunciar administrativament per no quedar-se al lloc dels fets desprès de l’accident que va tenir amb un ciclista dos dies abans.

Es dóna la circumstància que quan el van localitzar anava conduint per la mateixa carretera, entre Vilafranca i Vilobí. A més a més, va donar positiu en la prova de detecció alcohòlica amb una taxa quasi quatre vegades la taxa permesa, per la qual cosa el van denunciar penalment per un delicte contra la seguretat del trànsit i el van citar davant de l’autoritat judicial de Vilafranca.

Comentaris

  1. Dani Olivella

    Foteulo una bona temporada (llarga si pot ser) entre reixas i que aprengui a respectar i no conduir anant mamat BURRO!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: