Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal celebra la primera reunió de treball amb els ajuntaments inclosos al Feder

El Consell Comarcal celebra la primera reunió de treball amb els ajuntaments inclosos al Feder

Celebrada la primera reunió de treball amb alcaldes i tècnics municipals després de l’aprovació de l’ajut del FEDER al Consell Comarcal i de l’acceptació formal de per part del ple del Consell.

En aquesta primera reunió es van donar les directrius a seguir per part dels ajuntaments al llarg dels quatre anys que està previst que duri l’execució del projecte: des dels encàrrecs dels projectes d’obra, les licitacions, la direcció de les obres, les certificacions, els pagaments, la justificació i la comunicació.
Els ajuntaments que participen en aquest projecte són: Avinyonet, Castellví, la Granada, Font-rubí, Mediona, Olèrdola, Olesa de Bonesvalls, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí, Sant Sadurní, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit i Vilobí.
Tots els alcaldes van ratificar els compromisos adquirits vers el Consell Comarcal abans de la sol·licitud de l’ajut FEDER i vers el projecte de promoció turística Penedès 360º. Donat que és molt complex tramitar i rebre ajuts FEDER, els alcaldes van mostrar la seva satisfacció per haver aconseguit per als seus municipis uns recursos que no haurien aconseguit si el projecte no hagués tingut un lideratge i un abast comarcals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: