Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concert per les Refugiades d’aquest divendres, organitzat per la Coordinadora Penedès Acull

Sota el lema Concert per les Refugiades – Desfem els murs, diversos grups penedesencs tocaran en un concert solidari aquest divendres, 31 de març.

El concert començarà a les onze de la nit i es farà a la sala Casino Club 1876, empresa col·laboradora. El preu de les entrades és de 6€, tant anticipades com a taquilla, uns diners que aniran a parar íntegrament a l’ajuda a persones refugiades.

L’acte ha estat organitzat per la Coordinadora Penedès Acull, que té la intenció de seguir realitzant més actes de recollida de fons i sensibilització pel què fa a les persones migrants.

Arran de la campanya Casa nostra casa vostra es va crear a Vilafranca un grup que ara vol continuar treballant en suport als refugiats.

Els grups penedesencs que actuaran al concert solidari d’aquest divendres seran Trifàsic, Miaú, Suday’s Ska Jazz, Morena Tradipatxanga i RTV Radio Alliance, integrat per mebres de Benzinera Rock, High Fyah Risk i La Cara B.

Les entrades es poden comprar al Vermutet El Siscu, la Cafeteria Circell, El cafè del Bilwi, el Casal Popular de Vilafranca, a l’Ateneu Popular X i a taquilla el mateix dia del concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: