Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sensibilitzar i mobilitzar la ciutadania per fer reaccionar les institucions

La campanya Casa nostra Casa vostra s’ha presentat a Vilafranca amb la voluntat de sensibilitzar i mobilitzar la ciutadania.

Aquest diumenge, sota la organització de La Barraca de la Festa Major Popular i la companyia Parella de 2 i amb la col·laboració d’altres entitats, tenia lloc una jornada solidària per conscienciar i sensibilitzar sobre la situació de les persones refugiades. Al matí, la Companyia Parella de 2 va representar al Teatre Cal Bolet el seu espectacle ‘La bèstia de la Mar Salada’. Al migdia, es feia un vermut i s’instal·laven jocs gegants a la Plaça del Penedès. El diners que es van recollir al teatre i al vermut es dedicaran a Eko Project, una programa de voluntariat que treballa al campament de refugiats de la població grega de Vasilika però que també té altres fronts oberts.

La jornada d’aquest diumenge culminava a la tarda, al Casal Popular, amb la presentació de la campanya Casa nostra casa vostra per part del seu coordinador. Ruben Wagensberg explicava que l’objectiu que busquen és la conscienciació i la sensibilització però també la mobilització de la ciutadania per activar la reacció de les institucions.

L’acte va comptar amb el suport de la cantautora penedesenca Marina Rossell. Rossell va interpretar un parell de cançons relacionades amb els temes que s’havien parlat durant la presentació per cloure l’acte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: