Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilabàsquet ho tindrà molt complicat per no baixar a territorial

Els vilafranquins, nous a la categoria, acumulen 8 derrotes consecutives

 

El Vilabàsquet no va poder donar la sorpresa de la jornada en el seu enfrontament davant el líder del grup, el Sant Fruitós. Els vilafranquins ho van intentar des del primer al darrer minut, però es van trobar amb un equip molt treballat que va acabar ofegant totes les estratègies del Vilabàsquet que continua una setmana més ocupant plaça de descens directe amb només 4 triomfs a la classificació.
El duel va començar amb un esperançador 4-0 pel Vilabàsquet, però el Sant Fruitós va replicar amb un demolidor parcial de 0-15 que va servir per a concretar el primer avantatge clar dels del Bages (4-15). De fet, el Vilabàsquet ja no va poder tornar a situar-se per davant en el marcador cap més vegada durant l’enfrontament.
Després de l’11-20 del primer quart, en el segon parcial el Sant Fruitós va mantenir les diferències sense massa problemes amb un bon tir exterior i una defensa efectiva. Amb tot, el Vilabàsquet, després d’un triple de Miró, va donar senyals de vida situant el 15-26, 11 punts que al final del període es van transformar en 13 amb el 26-39 del descans.
A la represa i durant tot el tercer quart, els penedesencs van oferir la seva imatge més fluixa. El Sant Fruitós va començar a aplicar una forta pressió a tota la pista que va disparar el marcador al seu favor. Els pivots Tolo i Soler van portar de corcoll el Vilabàsquet fins que es va concretar el 39-57 amb el que va entrar en el darrer parcial.
En l’últim quart, el Sant Fruitós va arribar a disposar d’un avantatge de 21 punts (46-67), però, a partir d’aquí, el Vilabàsquet va millorar en el tir amb dos triples de Miró i dos més de Ferret que van canviar una mica la decoració (58-73). El Sant Fruitós, de tota manera, no va perdre mai el control de la situació i va acabar certificant un triomf força plàcid.

Vilabàsquet: Santacana (7), Perelló (7), Besolí (22), Ferre (4), Campos (3) –cinc inicial-, Porta, Ferret (6), Miró (9), Castellano, Girona, Olivella i Arnabat (3)
Parcials: (10’) 11-20; (20’) 15-19 (26-39); (30’) 13-18 (39-57); (40’) 61-73
Àrbitres: Francisco Marín (principal) i Mario Bazo (auxiliar)

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: