Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els semàfors de Santa Digna amb Amàlia Soler estan en procés de reparació i modernització

Fa uns dies que els semàfors de la cruïlla dels carrers de Santa Digna i Amàlia Soler no funcionen i per a suplir-los, provisionalment, s’han col·locat rètols de color groc que informen de l’avaria.

També indiquen que en aquest cas s’han de seguir les, també instaurades, senyals de cediu el pas i stops.

Segons fonts de l’Ajuntament de Vilafranca, els semàfors s’han avariat a causa dels forts vents i pluges dels darrers dies. En aquest cas, no es tracta d’una simple avaria sinó que s’ha de substituir el regulador. Aprofitant la reparació i seguint amb el pla de modernització semafòrica que s’està duent a terme a la vila, des del Consistori han volgut modernitzar també en aquests moments la cruïlla afectada. Concretament consistirà en canviar el regulador, posar làmpades de led i altres accessoris que ajudin a que aquests carrers tinguin una circulació més fluïda, a més de completar els mòduls acústics per a persones cegues.

La previsió és que tot plegat estigui acabat en 15 dies aproximadament, ja que actualment s’està fent un procés d’adjudicació i són 3 empreses les que opten a encarregar-se d’aquests treballs.

Des de l’Ajuntament recorden que durant l’absència dels semàfors s’han de seguir les senyals de cediu el pas i els stops per evitar qualsevol contratemps.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: