Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ha produït un incendi en un pis del carrer Amàlia Soler

S’ha produït un incendi en un pis del carrer Amàlia Soler

El foc ha estat extingit ràpidament però ha provocat molt de fum. Sortosament cap persona ha resultat ferida.

A les 17:30h d’aquesta tarda de divendres s’ha produït un incendi en un tercer pis del carrer Amàlia Soler número 148. Segons fonts dels Bombers el foc s’hauria produït a la cuina, concretament en un extractor de fum. Sortosament no hi ha hagut cap persona ferida i l’incendi ha estat apagat ràpidament pels bombers. Sí que s’ha produït molt de fum i ara mateix se segueix treballant a l’edifici per a ventilar i revisar que altres pisos veïns no tinguin cap dany. Fins al lloc s’han desplaçat quatre dotacions de bombers, tres de Vilafranca i una de Vilanova i la Geltrú, una ambulància i dos cotxes de la policia local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: