Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos estrena nou web municipal

El nou web ha estat realitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El domini santamargaridaielsmonjos.cat allotja des de fa uns dies el nou web municipal, un dels projectes de l’estratègia digital municipal que té per objectiu oferir un millor servei i situar la ciutadania al centre d’un Ajuntament en xarxa.

Aquesta transformació integral de la plataforma web suposa un exemple de l’esforç que l’Ajuntament ha estat realitzant els darrers mesos per adaptar-se a la legislació vigent en matèria de tramitació telemàtica i accés a tràmits i per treballar de forma transversal, oferint continguts únics on intervenen diversos departaments, unificant les bases de dades i oferint la informació pensant primer en l’usuari i en la visualització mòbil.

La pàgina vol ser una eina útil i actualitzada per oferir informació a la ciutadania sobre el funcionament de l’ajuntament, les característiques del municipi i els serveis que s’hi ofereixen. Es tracta d’una eina dinàmica que s’anirà ampliant en les properes setmanes, amb informacions que complementin els índexs del nou lloc web.

La pàgina inclou també un complet catàleg d’informació de les entitats, equipaments públics, elements patrimonial i establiments comercials del municipi, així com notícies, esdeveniments i altres continguts d’actualitat sobre l’activitat de la localitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: