Dissabte, 28 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat Sesgarrigues acull una jornada multiesportiva del JESPE

La participació global en les diferents jornades ha augmentat els darrers anys, com s’ha pogut comprovar en esdeveniments d’aquesta classe organitzats a Vilafranca o Sant Sadurní

El Consell Esportiu de l’Alt Penedès continua amb el seu calendari d’activitats esportives escolars i aquesta setmana va organitzar a Sant Cugat Sesgarrigues, una nova jornada multiesportiva per a nens menors de 7 anys.
La jornada es va repartir entre el pavelló municipal i el camp de futbol i va aplegar desenes de nens del mateix Sant Cugat Sesgarrigues i d’altres pobles de l’entorn. Els nens i nenes participants en la trobada van tenir l’oportunitat de tenir contacte amb diverses modalitats esportives, proves atlètiques, futbol o handbol.
L’objectiu que es marca el Consell Esportiu de l’Alt Penedès amb aquesta mena d’activitats és que els nens més petits puguin conèixer de primera mà tota mena d’esports més enllà del futbol o del bàsquet. Així, quan decideixen quin esport volen practicar quan tenen 12 anys, disposen de més informació i experiència personal per triar la modalitat desitjada.
El Consell Esportiu de l’Alt Penedès continuarà en els mesos vinents amb el seu calendari de trobades multiesportives en el conjunt de municipis de la comarca. La participació global en les diferents jornades ha augmentat els darrers anys, com s’ha pogut comprovar en esdeveniments d’aquesta classe organitzats a Vilafranca o Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: