Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pianista Karla Martínez, al Festival de Música i veu

Karla Martínez i el seu peculiar recorregut per la música per a piano han centrat el segon concert del Festival de Música i Veu.

La pianista cubana va ser la guanyadora del Concurs de Piano de Vilafranca l’any 2015 i, en la seva nova visita a Vilafranca aquest diumenge, va proposar un inusual recorregut per la música de piano de diversos autors i latituds, destacant tota una part dedicada a compositors cubans. Karla Martínez protagonitzava així el segon concert del Festival de Música i Veu organitzat per Joventuts Musicals de Vilafranca i la Fundació Pinnae.

La pianista va fer viatjar els assistents en el temps, de Beethoven als grans músics cubans.

Martínez es va mostrar molt contenta de tornar a Vilafranca i de seguir oferint concerts a Catalunya.

Nascuda a l’Havana el 1988, Martínez ha estudiat a l’Instituto Superior de Arte de Cuba, al Conservatori del Liceu i a la Universitat de Música de Göteborg. Ara completa la seva formació a l’Escuela Superior de Música Reina Sofía, on aviat acabarà el seu màster.

El 2015, a més d’obtenir el 1r premi ex aequo del 45è Concurs de Piano de Vilafranca, va guanyar el 1r premi del Concurs de Piano Cicle de Primavera de Barcelona. Així era com sonava la pianista a l’inici del seu concert a Vilafranca aquest diumenge…

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: