Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola reforçarà els processos de participació ciutadana

L’Ajuntament d’Olèrdola reforçarà els processos de participació ciutadana

L’Ajuntament d’Olèrdola reforçarà els processos de participació ciutadana tot aprofitant les noves tecnologies.

En sessió celebrada aquest dimarts al vespre, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat per unanimitat que la nova plaça de Sant Pere Molanta porti per nom “Palau Moranta”. Durant el debat es va posar de manifest el compromís del conjunt del consistori per a seguir implementant processos de participació ciutadana tot aprofitant les noves tecnologies, tal i com es va aplicar com a prova pilot en el procés convocat per a triar el nom de la plaça.
Vinculat a aquest debat, en el torn de precs i preguntes es va donar a conèixer que el govern municipal estava treballant en el procediment per a convocar la participació ciutadana en l’audiència pública que oferirà l’alcalde davant els veïns, una mesura que recull el reglament de participació de l’ajuntament i que es preveu fer “en 3 o 4 mesos”.

El ple va començar amb l’aprovació de les actes dels 4 darrers plens, amb els vots en contra de l’oposició. El ple també aprovava la xifra oficial del padró d’habitants d’Olèrdola, que estableix que en data d’1 de gener de 2016 al municipi estaven empadronades 3.529 persones.
Per unanimitat es va aprovar una modificació de la plantilla i la conseqüent variació de la Relació de Llocs de treball de l’Ajuntament per a recollir que la jornada de l’enginyer tècnic passi del 80 al 100% de dedicació.

També per unanimitat es va aprovar interposar un recurs de reposició contra l’acord de la Mancomunitat que estableix el rebut domiciliat com a criteri únic de cobrament de les aportacions dels municipis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: