Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 1.400 sadurninencs participen a la consulta ciutadana sobre els usos de Can Guineu

La consulta ha tingut una participació de 1.417 persones, que representen un 13,07% del cens d’aquesta convocatòria.

Aquest dilluns 20 de juny es va tancar el període de votació de la consulta ciutadana sobre els usos de la casa pairal de Can Guineu, adreçada a tots els veïns i veïnes del municipi majors de 16 anys i que s’ha prolongat durant deu dies.

La consulta ha tingut una participació de 1.417 persones, que representen un 13,07% del cens d’aquesta convocatòria. La proposta artística, social i cultural ha estat l’opció que ha obtingut més suport, amb un 83% del vots, per davant de la segona alternativa, que plantejava una proposta de promoció del patrimoni local, que ha rebut el 17% restant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: