Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cs Vilafranca presenta una moció per fer seguiment de les mocions aprovades al ple

Demanen que s’informi als grups de l’evolució de les mocions, i que el Portal de la Transparència municipal reculli informació de l’estat de compliment, terminis i demanda exacte que feien les mocions

El grup municipal de Ciutadans a Vilafranca presenta una moció en el ple d’aquest dimarts perquè es faci un seguiment de les mocions aprovades en la present legislatura. El partit taronja proposa que, a través de la Junta de Portaveus, es traslladi aquesta informació als grups polítics municipals com a mínim trimestralment de manera ordinària.

En el text, el regidor Eladio García també sol·licita que es redacti anualment una memòria amb totes les mocions aprovades, amb l’estat d’execució i indicadors de temps d’execució, els acords que no s’han dut a terme, les raons esgrimides per l’equip de govern i tècnics municipals i, si s’escau, el termini en el qual es preveu el seu compliment.

La proposta de Cs demana a més que tota la informació estigui publicada en el Portal de la Transparència de l’Ajuntament. El Portal, demanen, hauria de recollir el text literal de la moció aprovada, el grup que presenta la iniciativa, el resultat de la votació en el ple, la resolució adoptada i l’estat d’execució.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: