Dimecres, 29 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es fa una conferència sobre les opcions del batxillerat dins la campanya Després de l’ESO què?

Dijous al vespre tenia lloc a l’Escorxador la darrera xerrada que es fa a estudiants i pares dins de la campanya Després de l’ESO què?

Aquesta tercera sessió anava dedicada a explicar les opcions que hi ha al cursar el batxillerat. Igual que en la segona xerrada, també estaven convidats a explicar la seva experiència alguns joves que estudien o han estudiat batxillerat. Era el cas de la Marina Domènech, una estudiant de segon de batxillerat social-econòmic de l’IES Eugeni d’Ors.

 

El Fèlix Díaz, està estudiant Biologia a la UB i en el seu dia va estudiar el batxillerat científic. El Fèlix comentava que li sembla molt adeqüat l’assessorament que es fa als estudiants de quart d’ESO.

 

En aquesta tercera sessió també va ser present el regidor de joventut, Miquel Medialdea, que va destacar la bona acollida que han tingut les tres conferències. Medialdea explicava que l’objectiu principal era acompanyar en el procés de decisió.

 

Cal recordar que a part d’aquestes tres xerrades, es facilita material als joves perquè tinguin per escrit tota la informació que necessitin, es fan sessions amb els centres educatius i sessions individualitzades a tots aquells alumnes que ho sol·licitin. Aquestes darreres es poden fer al SIAJ amb la tècnica Núria Mallofré.

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler
09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal

Penedès Televisió

08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: