Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia organitza un acte sobre la migració de nens i adolescents

Amnistia Internacional Penedès organitza aquest dijous a la Biblioteca Torras i Bages un acte sobre la migració de nens i adolescents.

L’acte començarà amb la presentació de l’informe sobre la situació els demandants d’asil a Mèxic, d’ immigrants joves i infants procedents dels països centreamericans on la violència expulsa als que s’enfronten al grups delictius a Hondures, Guatemala i El Salvador. Els joves fugen cap a un futur millor als Estats Units a través Mèxic, on arrisquen la vida, actuen les màfies del tràfic de persones, viuen situacions molt dures i no tots arriben.

Il·lustrarà aquest informe la presentació del llibre ‘Train kids’, del periodista alemany Dirk Reinhart.

El llibre, descriu la travessa de joves immigrants il·legals a Mèxic en trens de càrrega amb l’objectiu final als Estats Units.

Intervindran a l’acte Renata Calderón, politòloga mexicana i ex-col·laboradora de l’ACNUR a Mèxic dins el programa “Migrants en Trànsit” i Sílvia Gisbert, professora a l’IES Eugeni d’Ors de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: