Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘El poder de les emocions’, xerrada de la psicòloga Marta Torra per a famílies d’adolescents

‘El poder de les emocions’, xerrada de la psicòloga Marta Torra per a famílies d’adolescents

L’activitat, organitzada conjuntament per les AFA dels instituts Eugeni d’Ors i Alt Penedès, tindrà lloc el dijous, 9 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes de l’Eugeni.

La xerrada ‘El poder de les emocions’, a càrrec de la psicòloga Marta Torra, és una activitat gratuïta i especialment adreçada a famílies d’adolescents amb l’objectiu de facilitar eines perquè els seus fills/es puguin ser independents emocionalment.

Marta Torra és psicòloga, màster en comunicació i llenguatge, especialista en gestió emocional, terapeuta i cofundadora de l’associació Sentim, dedicada a la gestió emocional del cuidador professional i familiar i a l’educació emocional.

Des de fa un any, Marta Torra forma part del projecte europeu per a la cura protecció de les dones maltractades que ofereix gestió emocional a elles i a les seves famílies a través de la conducció de Grups Multifamiliars. Des de la conducta dona suport a famílies, adolescents i nens a nivell individual, familiar o en grups multifamiliars de manera presencial i on-line.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: