Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 170 persones han participat en una nova edició de la trobada de caminades de gent gran

El pavelló de la Gamba, a la zona esportiva de Vilafranca, acollia dimarts al migdia una nova trobada de caminades de gent gran, amb la participació de diversos municipis de la demarcació de Barcelona

A banda de gent gran de Vilafranca, n’hi havia dels municipis de Bigues i Riells, Cerdanyola del Vallès i Artés. En total unes 170 persones que han posat de relleu, com recordava el regidor de la Gent Gran de Vilafranca, Raimon Gusi, la vitalitat i l’envelliment actiu com a valor.
L’activitat es fa entre la Diputació de Barcelona, i les àrees de Gent Gran i Esports de l’Ajuntament de Vilafranca. Els participants han visitat l’ermita de la muntanya de Sant Pau i el celler de Covides abans de reunir-se tots plegats de nou al pavelló.
Després de dinar, la majoria dels participants a la trobada encara tenien energies per acabar la festa ballant. Un cop l’any, els participants en aquestes diferents caminades que es fan per tot el territori català, es reuneixen en un municipi per fer una trobada general i compartir experiències.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: