Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els personatges dels dibuixos, els jocs simbòlics i la robòtica centren els encàrrecs dels reis

A poques hores de l’arribada dels Reis Mags, algunes botigues de joguines de Vilafranca ens han explicat el que més els han encarregat per portar a les cases dels nens i nenes.

A les botigues de Ca La Madrona han notat un increment de la demanda de les joguines clàssiques, especialment els jocs simbòlics de tota mena. La influència de la televisió també s’ha notat i les joguines de personatges dels dibuixos com Lady Bug o Yo-Kai Watch s’han acabat ràpid.

Per edats, els jocs i joguines que més demanem als reis canvien força i es percep clarament la tendència cap als jocs d’ordinador, consola o altres dispositius.

Una altra tendència que cada cop va a més és la que té a veure amb la robòtica.
A la botiga Juguettos també expliquen que la influència de la televisió és molt clara en els encàrrecs dels reis: Lady Bug, Patrulla Canina i Star Wars són algunes de les llicències estrella.

Les botigues de joguines ja porten moltes setmanes treballant de valent, en molts casos amb reforç de personal, per atendre totes les demandes. En aquest cas, ahir, dia 4, va ser una de les jornades més intenses.

Els encàrrecs dels reis es fan, generalment, durant el mes de desembre i els primers dies de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: