Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Moja celebra aquest cap de setmana els actes centrals de la Festa Major de Sant Macari

Divendres a les 9 del vespre al Local Nou tindrà lloc el primer dels actes, un maridatge a càrrec de Queviures Mitjans i Cal Feru.

Dissabte les activitats s’iniciaran a les 9 del matí al Celler Cooperatiu, amb una gran calçotada. Al mateix celler entre les 10 i tres quarts d’11 es faran les inscripcions per a la pedalada solidària que començarà a les 11. A les 5 de la tarda hi haurà un taller solidari de risoteràpia; i a 2/4 de 7 a la plaça de l’Església s’iniciarà el correfoc amb els diables petits, els diables grans i el drac. Per la nit, a les 11 al Local Nou, concert de Festa Major amb Cafè Trio, que oferiran també el ball de nit.
Diumenge, a les 11 del matí a la plaça de l’Església sortida del cercavila. A les 12 repic de campanes i a la 1 del migdia missa solemne, ofrena de la coca beneïda i cant dels goigs a Sant Macari. En acabar a la plaça de l’Esglèsia vermut popular. Diumenge els actes acabaran a 2/4 de 7 de la tarda amb la representació de l’obra “Quan és ell … i ella”, al Local Nou i a càrrec del grup Pa amb xocolata.
La Festa Major de Sant Macari acabarà el diumenge 29 de gener amb un concert solidari a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca. El donatiu és de 5€. S’hi podrà trobar també una paradeta per poder comprar polseres Candela.
Tots els diners que es recullin en els actes solidaris de la Festa Major de Sant Macari es destinaran a la Fundació Sant Joan de Déu, per a la investigació del càncer infantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: