Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els granadencs donen llum verda al nou POUM i desestimen ampliar el sòl industrial

Dos “sí” rotunds en les dues preguntes sobre l’actual POUM; i un “no” a la qüestió sobre si hi hauria d’haver més sòl industrial al municipi.

Aquest ha estat el resultat de la primera consulta popular de la història feta per l’Ajuntament de la Granada, que es va dur a terme durant tota la setmana passada concloent diumenge a les dues de la tarda, moment en què es va procedir a realitzar l’escrutini.

En la primera de les tres preguntes, “Estàs d’acord en la baixada de densitat d’habitatges que proposa el POUM?”, el “sí” es va imposar al “no” per 139 a 40.

En la segona, “Consideres raonable conservar el casc històric tal com es proposa al POUM?”, el “sí” va rebre 132 suports, mentre que el “no”, 47.

Finalment, en la pregunta-sondeig “Creus que la Granada podria oferir més sòl industrial que el que marca el POUM?”, el “no” va guanyar al “sí” per 95 a 81.

A més, hi van haver 15 vots nuls i sis preguntes sense respondre (una a cada una de les dues primeres preguntes i quatre a la tercera).

En total, a la consulta popular hi han participat 195 de les 1721 persones que podien fer-ho, el que suposa un 11,3% de participació.

Després de confirmar-se el suport popular, l’equip de govern portarà el POUM a aprovació inicial el més aviat possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: