Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge hi haurà visita guiada i concert al cementiri de Vilafranca

Diumenge hi haurà visita guiada i concert al cementiri de Vilafranca

Aquest diumenge 15 de gener, a 2/4 de 12 del matí la Societat Coral El Penedès organitza una visita guiada al cementiri de Vilafranca que finalitzarà amb un concert homenatge a Vidal i Valenciano,

L’acte forma part dels actes de les Festes de Sant Raimon i és gratuït.
La visita començarà a l’entrada principal del cementiri, inaugurat el 1839, amb un itinerari per conèixer la seva història, la seva arquitectura i alguns dels personatges que hi estan enterrats, visitant la tomba de l’escriptor de teatre Eduard Vidal i Valenciano (1838-1899) fundador de la Societat Coral El Penedès el 1862, enguany fa 155 anys. La visita finalitzarà amb un concert a càrrec de la coral, la qual interpretarà algunes peces del seu repertori habitual, i com a novetat s’estrenarà un poema del mateix Vidal i Valenciano, “Balada”, recuperat del fons de documentació Vinseum i musicat expressament per a la ocasió pel director de la coral, en Jordi González.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: