Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 22 de gener arrenca el III Festival Música i Veu amb el concert de Duo Degas

El Festival Música i Veu omple de música el Penedès la primera meitat del 2017 amb un total de deu concerts.

Concerts que van des del gospel i el jazz fins al soul, i que integren el calendari de la tercera edició del festival, que del 22 de gener fins al 4 de juny tindrà lloc a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

Els principals reclams del cartell d’enguany són el referent femení del blues i jazz català Big Mama, l’original i emocionant duo de pianos Serrat sense Serrat i l’espectacular veu de la mezzosoprano Cristina Segura.

 

El festival començarà el diumenge de la setmana vinent, 22 de gener, amb un recital a càrrec d’Ander Tellería i Mateja Zenzerovic que uneix la dansa i la pintura a través de la música. Com en edicions anteriors, al finalitzar el concert s’oferirà als assistents una copa de cava i un tast de catànies, un moment on públic i músics podran trobar-se i parlar sobre la música.

El concert de Duo Degas serà el primer dels deu concerts que durant el primer semestre del 2017 convertiran Vilafranca en un referent musical català setmana rere setmana gràcies a aquesta nova edició del Festival Música i Veu.

A més enguany el 10% dels beneficis recaptats seran destinats a la Fundació l’Espiga, una institució sense ànim de lucre que vetlla per la qualitat de vida de les persones amb discapacitats físiques o mentals.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: