Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Leonn and Special Edition clouen el festival de Música i Veu amb una gran nit de la música soul

Leonn & Special Edition tancaven aquest diumenge al vespre el Festival de Música i Veu organitzat per la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca.

L’artista londinenc Leonn Meade és un nova veu emergent, que inicia el seu recorregut en solitari després de formar part del London Community Gospel Choir.
Leonn Meade estava acompanyat en aquesta actuació a Vilafranca per la banda Special Edition i oferia un repertori que incloïa els grans èxits del soul.

La cloenda del festival i la coincidència de dates amb el Vijazz Penedès va animar la Fundació Pinnae a oferir als espectadors una visita a la casa Berger Balaguer.

El Festival de Música i Veu s’està celebrant des del 22 de gener a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer amb concerts molt diversos: des d’Andrea Motis i Joan Chamorro fins al Cosmos Quartet.

El Festival Música i Veu està organitzat per la Fundació Pinnae i les Joventuts Musicals de Vilafranca, amb la col•laboració de la Xarxa de Músiques de Catalunya. Una part de la recaptació de les entrades es destina a la Fundació l’Espiga, que vetlla per la qualitat de vida de les persones amb discapacitats físiques o mentals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: